Компанія MG розсекретила недорогий електроспорткар

Компанія MG розсекретила недорогий електроспорткар

04 серпня 2022
0

Британська MG Cars, що наразі належить SAIC, опублікувала відеотизер серійної версії Cyberster. Як виявилося, дорогою в серію родстер позбувся деяких елементів, властивих торішньому концепту. Зокрема, замаскованої головної оптики Magic Eye. У шоу-кара передні фари «відкривалися», як людське око. Також трохи меншою стала решітка радіатора. Задня оптика з графікою, що імітує частину прапора Великої Британії, і кермо-штурвал збереглися. Від вітру, сонця і опадів водія захистить м'який дах з електроприводом.

В основі MG Cyberster лежить оригінальна модульна платформа, розроблена спеціально для електромобілів. Запас ходу обіцяний на рівні 800 км, прискорення від 0 до 100 км/год - близько 3,0 секунд.

Товарну версію MG Cyberster компанія обіцяє показати в 2023 році. Прем'єру приурочать до столітнього ювілею бренду, якому, схоже, судилося стати піонером у сегменті електричних родстерів. Зараз у Cyberster немає прямих конкурентів. Як було офіційно оголошено, Mazda MX-5, що претендувала на цю роль, у наступному поколінні все ще збереже двигун внутрішнього згоряння.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація