Компанія Mitsubishi показала найменший «кросовер»

Компанія Mitsubishi показала найменший «кросовер»

06 листопада 2022
0

Опубліковано перші фото Mitsubishi Delica Mini. Мініатюрний міський «кросовер» презентують у січні 2023 року. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Новий Mitsubishi Delica Mini (не плутати з великим мінівеном Delica D:5) відноситься до класу кей-карів - субкомпактних міських авто завдовжки менше 3,5 м. Він побудований на базі моделі Mitsubishi eK X.

Розміри Mitsubishi Delica Mini:

  • Довжина - 3395 мм
  • Ширина - 1475 мм
  • Висота - 1660 мм
  • Колісна база - 2495 мм

«Кросовер» Mitsubishi відрізняється оригінальним дизайном з високим капотом та агресивним оформленням передньої частини. У нього короткі звиси кузова та рельєфні боковини, а нижня частина кузова прикрита пластиковими захисними накладками.

Салон Mitsubishi Delica Mini не показали, але відомо, що за прикладом побратима eK X він отримає віртуальну панель приладів та 9,0-дюймовий тачскрин. Автомобіль чотиримісний, а об'єм багажника становить 107 л.

Також заявлено, що новий Mitsubishi Delica Mini оснастять гібридною установкою, що складається з 658-кубового бензинового турбодвигуна та електродвигуна. «Кросовер» отримає безступінчастий варіатор та повний привід.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація