Компанія Mitsubishi представила мікровен Delica Mini

Компанія Mitsubishi представила мікровен Delica Mini

16 січня 2023
0

Компанія Mitsubishi привезла на автомобільну виставку Tokyo Auto Salon до столиці Японії відразу кілька цікавих новинок, але головною з них, мабуть, виявився мікровен Delica Mini. Модель, яка готується відсвяткувати цього року 55-річний ювілей, практично не має жодного відношення до оригінальної «Деліки», але виглядає ефектно.

 

В основі автомобіля лежить вже існуючий мікровен Mitsubishi eK X Space зразка 2020 року. Delica Mini отримала абсолютно такий самий кузов, але з невеликими доопрацюваннями.

Так, наприклад, у зовнішності моделі приділили увагу агресивності, додавши їй власні фари, чорний пластиковий обвіс по периметру, а також наділивши мікровен збільшеним кліренсом.

Довжина Delica Mini становила 3395 мм, ширина - 1475 мм. Це такі ж показники, що й у донорського Mitsubishi eK X Space.

Лінійку двигунів новинка Mitsubishi також запозичила у eK X Space. Їй дісталися 3-циліндровий 660-кубовий мотор в атмосферній версії потужністю 52 кінські сили та 60 Нм, а також турбованої (64 к.с. та 100 Нм). На додачу для обох передбачений стартер-генератор на 2,7 к.с. і 40 Нм, що допомагає під час розгону в перші кілька секунд. Трансмісія - варіатор.

Привід Delica Mini у початковій версії буде виключно переднім. За варіант 4?4 доведеться доплатити.

У салоні автомобіля зможуть розміститися до чотирьох осіб, а ставитись до машини як до утилітарника дозволять спеціальна водостійка оббивка сидінь та обшивка багажника.

У продаж компактний варіант «Деліки» надійде наприкінці цієї весни. Діапазон цін - від 14 до 17 тисяч 500 доларів.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація