Компанія Ніссан представила ціну абсолютно нового Nissan Qashqai

22 грудня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Компанія Ніссан представила ціну абсолютно нового Nissan Qashqai та почала набирати замовлення на купівлю нового автомобіля серед мережі дилерів.

Запуск Nissan Qashqai розпочався у 2007 році та нараховує вже більш ніж 5 млн проданих авто, став найуспішнішою моделлю за всю історію Nissan. В Україні даний автомобіль також відзначився високими продажами, сягнувши кількості у 30 тисяч. Nissan Qashqai ставав переможцем більш ніж у 30 міжнародних конкурсах Європи, отримав 19 титулів як автомобіль року в різноманітних країнах, включно з Україною.

Новий Nissan Qashqai в Україні буде постачатися у версії з інноваційним міцним бензиновим мотором DIG-T в 1.3 літри об’єму, у супроводі 6 ступінчастої механіки або трансмісії Xtronic, таким чином його сила становитиме 130 к.с або 150 к.с. відповідно. Максимальний крутний момент дорівнює 240 Нм, при версії Xtronic – 250 Нм. Важливо підкресити, що конструктори наділили новий двигун значно більшою потужністю та ефективністю у порівнянні з попередньою моделлю Nissan Qashqai.

Завдяки ультрасучасним технологіям та функціоналу почуття комфорту в новому автомобілі суттєво видозмінилося та відповідає найсуворішим вимогам сучасності. Окремої уваги заслуговують сидіння з трирівневим масажем, сучасна цифрова панель приладів та інноваційний проекційний дисплей.

5 головних комплектацій нового Nissan Qashqai буде представлено в Україні: Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna та Tekna+. Незважаючи яку саме комплектацію буде обрано, абсолютно новий Nissan Qashqai отримав прекрасне оснащення та найсучасніші технології, які зроблять будь-яку поїздку максимально безпечною та суттуєво допоможуть водієві. Кожен автомобіль оснащений сучасною смарт-системою попередження про загрозу фронтального зіткнення, смарт- систему екстреного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів, систему що контролює рядність при русі, смарт-систему запобігання виїзду із смуги руху, інтелектуальну систему моніторингу та контролю «сліпих зон», комплекс розпізнавання дорожніх знаків, контроль рівня втоми водія, систему попередження про перехресний рух позаду, систему динамічного контролю стійкості автомобіля, п'ять подушок та дві шторки безпеки, задні датчики паркування.

Ціна у версії Visia нового Nissan Qashqai буде стартувати від 697 020 гривень та додатково комплектується Full LED фарами, 7" цифровим дисплеєм, розташованим на панелі приладів, інтелектуальним круїз-контролем та комплектом систем активної безпеки.

Ціна на новий Nissan Qashqai у комплектації Acenta стартує від 770 020 гривень. Тут авто додатково оснащене 17" легкосплавними дисками, клімат-контролем, на дві зони, системою доступу I-key без ключа, дисплеєм у 8 дюймів та камерою заднього виду.

Люкс-комплектація N-Connecta буде ціною від 895 450 гривень. В ній, крім вищезгаданих функцій, новий Qashqai буде мати 18" легкосплавні диски алмазної різки, передні та задні датчики паркування, системою кругового огляду 360? та фоновою ілюмінацією.

Ультра-люкс комплектація Tekna отримала адаптивне дальнє освітлення, сидіння зі вставками з екошкіри, скляний панорамний дах та проекційний дисплей у 10.8 дюймів. Ціна автов такій версії стартує від 964 410 гривень.

Максимальна комплектація Tekna + в абсолютно новому Nissan Qashqai додатково до перерахованих вище функцій має 19 дюймові легкосплавні диски, сидіння зі шкіри преміум-якості, передні сидіння з функцією масажу та преміальну аудіосистему Bose Audio System. Вартість Qashqai в максимальній версії стартує від 1 071 900 гривень.

Абсолютно новий Nissan Qashqai вже відсьогодні можна замовити в офіційному дилерському центрі Nissan ВІДІ Санрайз.

+380 (44) 507 00 07

sales@nissan-vidi.com

Ніссан ВІДІ Санрайз Ніссан ВІДІ Санрайз

Ніссан ВІДІ Санрайз - офіційний дилер Nissan в Україні. Це сучасний 3S-концептуальний (sales, service, spares - продажі, обслуговування, запасні частини) автомобільний центр Nissan в Києві.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Ніссан ВІДІ Санрайз

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація