Компанія Singer показала перший серійний рестомод Porsche 911 Turbo

Компанія Singer показала перший серійний рестомод Porsche 911 Turbo

17 червня 2022
0

Американська компанія Singer Vehicle Design із Каліфорнії представила перший серійний екземпляр рестомоду Porsche 911 Turbo. Новинка виконана за мотивами класичної моделі 964 сімейства. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Заснована у 2009 році компанія Singer присвятила свою діяльність реставрації та модернізації класичних моделей Porsche. Новинку було анонсовано у лютому цього року, а напередодні «Фестивалю швидкості» у британському Гудвуді представлено «у металі».

Перший екземпляр автомобіля має у своєму арсеналі 517 к.с. (380 кВт). Шестициліндровий опозитний двигун має об'єм 3,8 л та оснащений двома турбінами. Покупці зможуть вибирати між кількома варіантами потужності двигуна - від 455 до 517 к.с. Крім того, купе можна буде замовити із заднім або повним приводом, а також з автоматичною або механічною коробкою передач.

Кузов повністю виготовлений з вуглепластику, що забезпечує меншу вагу за більшої жорсткості на кручення. Ззаду встановлено широке антикрило «качиний хвіст», а в задніх крилах зроблені повітрозабірники для більш ефективної роботи інтеркулера. Автомобіль отримав ефективну гальмівну систему з ABS та систему контролю тяги.

На торпеді розташовані класичні цифрові прилади та класичні кнопки. Для оздоблення інтер'єру використовується вуглепластик, шкіра та тканина з принтом «гусяча лапка». На центральній консолі передбачено кріплення для смартфона із бездротовою зарядкою.

На сьогодні у портфелі компанії понад 70 замовлень на новинку. Офіційний дебют Singer Turbo відбудеться на «Фестивалі швидкості» у Гудвуді.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація