Компанія SsangYong представила «глобальний» кросовер Torres

Компанія SsangYong представила «глобальний» кросовер Torres

25 листопада 2022
0

Компанія SsangYong показала глобальну версію кросовера Torres. Дебют моделі для міжнарного ринку відбувся за кілька місяців після старту продажів у Південній Кореї. Експортна історія кросовера розпочалася у Чилі, де й було проведено презентацію SsangYong Torres для п'ятдесяти представників ЗМІ з країн Латинської Америки, Близького Сходу та Африки.

Зовні та всередині глобальна версія повністю повторює модель для внутрішнього ринку. Єдина відмінність в екстер'єрі - відсутність кріплення для запасного колеса

У салоні - 9,0-дюймовий «планшет», діагональ якого в «корейській» версії досягає 12,3 дюймів. Місце звично блоку управління клімат-контролем з кнопками та «шайбами» зайняв тачскрин діагоналлю 8,0 дюймів. У списку стандартного оснащення - трисекційна віртуальна панель приладів, передні сидіння з вентиляцією, адаптивний круїз-контроль, до восьми подушок безпеки, системи автоматичного екстреного гальмування та утримання у смузі руху.

SsangYong Torres побудований на передньопривідній платформі з поперечним розташуванням двигуна. При колісній базі 2680 мм кросовер досягає 4700 мм у довжину, 1890 мм у ширину та 1720 мм у висоту. Розмір дорожнього просвіту - 195 мм. Об'єм багажного відділення - 703 літри та 1662 літри при складених спинках сидінь заднього ряду.

Варіант силової установки один - 1,5-літровий бензиновий турбований двигун віддачею 163 к.с. та 280 Нм крутного моменту. Коробка - шестиступінчаста механічна або автоматична. Привід - передній або повний.

У Чилі старт продажів SsangYong Torres заплановано на грудень. Пізніше кросовер з'явиться на інших ринках. Ціни поки не оголошені.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація