Компанія Suzuki анонсувала дебют подовженого позашляховика Jimny

Компанія Suzuki анонсувала дебют подовженого позашляховика Jimny

30 грудня 2022
0

З моменту запуску нового покоління культової моделі у 2018 році надходили повідомлення про створення п'ятидверної версії Suzuki Jimny. Раніше повідомлялося, що запуск відбудеться наприкінці 2022 року, але оскільки залишилося всього кілька днів до кінця року, схоже, що чутки не підтвердилися. Однак в останніх місцевих повідомленнях з Індії стверджується, що запуск п'ятидверного Suzuki Jimny відбудеться 13 січня 2023 в рамках виставки Auto Expo.

П'ятидверний Suzuki Jimny буде довшим за тридверну модель на 300 мм - як по колісній базі, так і за загальною довжиною кузова. Згідно з повідомленнями, ширина залишиться незмінною. Тим не менш, ззаду додано додаткове піввікно, а решта в дизайні залишається в основному таким же, як у тридверної модифікації. Природно, через збільшення колісної бази очікується збільшення місця для задніх пасажирів.

Best Car Web також повідомив, що п'ятидверний Jimny у Японії може мати гібридну силову установку. Передбачається, що електродвигун вироблятиме додаткові 33 кінські сили та 60 ньютон-метрів крутного моменту. Також повідомляється, що модель японської специфікації буде анонсована і випущена не раніше осені 2023 року з очікуваною ціною 2,3 мільйона ієн або близько 17 000 доларів США.

Що стосується інших ринків, поки немає інформації про дебют у Європі чи США.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація