Компанія Suzuki представила автомобіль за 5000 доларів

Компанія Suzuki представила автомобіль за 5000 доларів

19 серпня 2022
0

Компанія Suzuki представила ультрабюджетну модель для країн, що розвиваються. Новинка отримала назву Alto K10. Презентація автомобіля відбулась в Індії, там же налагодять її випуск.

Авто зберегло кузов типу п'ятидверний хетчбек, але додало у габаритах: довжина, ширина і висота новинки становлять 3530, 1490 і 1520 мм відповідно, колісна база - 2380 мм.

В основі конструкції бюджетної моделі - модифікована версія платформи Heartect, яка знайома з багатьма іншими сучасними Suzuki, включаючи японські кей-кари Alto і Hustler, субкомпактний Swift, компактний Baleno тощо.

Рушійною силою авто є 1,0-літровий бензиновий двигун Suzuki K10C потужністю 67 к.с. з крутним моментом 89 Нм. В ролі трансмісії виступатимуть 5-ступінчаста МКПП або «робот». Мотор укомплектований двома форсунками на циліндр та системою старт-стоп. Середня витрата бензину становить приблизно 4,0 л/100 км.

Більш дорогі комплектації можуть похизуватися кондиціонером, медіасистемою з екраном на 7 дюймів, аудіокомплексом із чотирма динаміками, ABS, двома подушками безпеки.

Але найцікавіше це ціна. Новий Alto K10 - один з найдешевших автомобілів у світі, його ціна в Індії в базовій комплектації становитиме 399 000 рупій, що еквівалентно 5 тисячам доларів США.

Джерело: MMR
Фото: news18.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація