Компанія Toyota побила минулорічний рекорд продажів

Компанія Toyota побила минулорічний рекорд продажів

26 грудня 2022
0

У листопаді 2022 року як світовий продаж, так і виробництво перевищили рівень попереднього року внаслідок сталого попиту, насамперед у Північній Америці, а також відновлення через вплив дефіциту запасних частин, пов'язаний із поширенням COVID-19 у Південно-Східній Азії у попередній рік, заявили у прес-службі марки.

Ситуація залишається складною для прогнозування через брак напівпровідників та COVID-19. Проте, автовиробник продовжить уважно стежити за ситуацією з поставками запчастин і по можливості зведе до мінімуму раптове скорочення виробництва, докладаючи всіх зусиль, щоб доставити якомога більше автомобілів клієнтам у найкоротший термін.

Toyota Motor Corporation (TMC) оголошує результати продажу, виробництва та експорту за листопад 2022 року, а також сукупні підсумки з січня до листопада 2022 року, у тому числі для дочірніх компаній Daihatsu Motor Co., Ltd. та Hina Motors, Ltd. Так, світовий продаж основного бренду зріс на 2,9% - до 796 484 авто. Дочірній бренд Daihatsu також відзначився позитивною динамікою - марка вийшла плюс на 16,8%. А от Hino, що потрапив в останні місяці в низку скандалів, спробував стягнути концерн вниз - його продажі зменшилися на 14,1% , до 12 166 одиниць.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація