Компанія Volkswagen представила новий Polo Sedan

Компанія Volkswagen представила новий Polo Sedan

14 вересня 2022
0

Volkswagen Polo Sedan повернувся, але тепер це зовсім інша машина, та й доступна вона поки що тільки в Південній Африці, хоча обіцяють його й іншим країнам.

В основі нового седана лежить спрощена версія MQB-A0-IN, на якій також базуються Skoda Slavia, паркетники Skoda Kushaq та Volkswagen Taigun. За габаритами автомобіль збігається з індійським Volkswagen Virtus: довжина дорівнює 4561 мм, ширина - 1752 мм, висота - 1507 мм, колісна база - 2651 мм. Об’єм багажника - 521 літр.

Зовні та всередині новий Volkswagen Polo Sedan також повторив «індійця», хіба що на кришці багажника красується інший шильдик. А ось список версій та обладнання урізаний - у ПАР у моделі взагалі лише дві комплектації. В арсеналі базового седана є світлодіодна оптика, шість подушок безпеки, звичайний кондиціонер, круїз-контроль і мультимедійна система з 7-дюймовим екраном. Друге виконання має клімат-контроль з сенсорним блоком управління, мультимедіа з 10-дюймовим дисплеєм, бездротову зарядку для смартфона та камеру заднього виду.

У Південній Африці Volkswagen Polo Sedan доступний з єдиним чотирициліндровим бензиновим «атмосферником» 1.6 потужністю 110 к.с. (152 Нм), який поєднується з 5-ступеневою «механікою» або з класичним 6-ступеневим «автоматом». За новий Polo Sedan просять приблизно 18 300 - 21 000 доларів.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація