Компанія Volkswagen презентувала екстремальний ID.XTREME

Компанія Volkswagen презентувала екстремальний ID.XTREME

10 вересня 2022
0

На шоу електромобілів ID. Treffen у Швейцарії презентували новий Volkswagen ID. XTREME. Концептуальний кросовер підготували для тяжкого бездоріжжя. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Volkswagen.

За основу взято серійний електрокар Volkswagen ID.4 у топовому виконанні GTX. Йому збільшили кліренс та розширили на 50 мм колісні арки, щоб помістити величезні 18-дюймові позашляхові шини.

Крім того, з'явилися металеві дуги спереду та захист днища, а на даху встановили багажник та додаткову діодну оптику. Цікаво, що нові пластикові деталі надрукували на 3D-принтері.

Як і стандартний кросовер Volkswagen ID.4 GTX, концепт-кар оснащений двома моторами та повним приводом, проте потужність силової установки збільшили з 299 до 382 к.с.

Для бездоріжжя допрацювали підвіску - збільшили її робочий хід. А ось акумуляторна батарея залишилася стандартною - ємністю 82 кВт.год.

Поки що новий Volkswagen ID.XTREME не планують запускати у виробництво. Кросовер демонструватимуть на різних автошоу і, можливо, спробує побити рекорди на бездоріжжі. Нагадаємо, стандартному Volkswagen ID.4 GTX це вдалося.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація