Компанія Volkswagen розсекретила новий ID.3

Компанія Volkswagen розсекретила новий ID.3

03 грудня 2022
0

Електричний хетчбек Volkswagen ID.3, який вийшов на ринок у 2020 році, готується до першого великого оновлення. Настільки великому, що в компанії говорять про нього, як про друге покоління.

У новому ID.3 нібито враховано побажання клієнтів, він «стилістично змужнів» та підтягнув якість матеріалів салону. Щоб підкреслити «дружність» до клімату, Volkswagen не використовує сировину тваринного походження та віддає перевагу екологічно безпечним замінникам.

Новий ID.3 отримає мультимедійну систему останнього покоління з екраном діагоналлю 12 дюймів та підтримкою оновлень «по повітрю». На центральній консолі з'являться два підсклянники, а в багажнику - знімна підлога. До списку опцій включатимуть дві нові допоміжні системи - автоматичне паркування з функцією запам'ятовування попередніх маневрів та напівавтопілот Travel Assist, який використовує роєві дані для керування машиною в місцях без розмітки.

Замовлення на новий ID.3 у Німеччині вже приймаються, але фізично машини будуть готові лише у четвертому кварталі 2023 року. Такі терміни компанія закладає з урахуванням виконання чинного портфеля замовлень та через нестабільне постачання напівпровідників.

Електромобіль запропонують у п'яти версіях - Life, Business, Style, Max та Tour, за ціною від 43 995 євро.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація