Концерн Volkswagen анонсував дебют ще одного члена сімейства ID

Концерн Volkswagen анонсував дебют ще одного члена сімейства ID

05 січня 2023
1

Напередодні відкриття шоу CES у Лас-Вегасі показали передсерійний електромобіль Volkswagen ID.7. Великий седан D-класу з'явиться у другому кварталі цього року та стане наступником популярного VW Passat. Про це повідомляє офіційний сайт німецького автовиробника.

Як відомо, седан Volkswagen Passat B8 зняли з виробництва і в новому поколінні модель буде доступна лише у кузові універсал. Новий Volkswagen ID.7 представили в піксельному камуфляжі, причому це не плівка на кузові, а 40 шарів спеціальної фарби.

Втім, зовнішність електрокара можна розглянути і видно, що він мало чим відрізняється від торішнього концепт-кара Volkswagen ID.Aero. У нього обтічний дизайн з аркоподібним дахом і довгастими світлодіодними фарами.

Седан збудований на платформі МЕВ, як і всі електромобілі Volkswagen. Він більший за Passat - досягає 4940 мм у довжину при колісній базі в 2969 мм. В авто продумана аеродинаміка: коефіцієнт лобового опору дорівнює 0,23.

У салоні привертають увагу дуже маленький віртуальний щиток приладів і величезний 15-дюймовий тачскрин. Також передбачено проєкцію на лобове скло з функцією доповненої реальності та інноваційний клімат-контроль, здатний самостійно прогрівати чи охолоджувати салон, залежно від температури повітря на вулиці.

Характеристики Volkswagen ID.7 2023 поки не розголошують, відомо лише, що в «дальнобійній» версії запас ходу складе 700 км. Очевидно, електрокар отримає знайомі по інших Volkswagen ID силові установки потужністю від 204 до 299 к. с. Модель буде доступна в Європі, Америці та Китаї.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Коли вже електричний Phaeton?

-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація