Кращим автомобілем року в Європі став Renault Austral

Кращим автомобілем року в Європі став Renault Austral

18 грудня 2022
1

Європейський конкурс AUTOBEST 2023 визначив переможців. Головний приз The Best Buy Car of Europe in 2023 отримав Renault Austral. Він набрав 14 937 бали у експертів. Це набагато більше, ніж автомобіль, який посів друге місце - Opel Astra (13986 бали). Всього на 53 бали менше отримав Peugeot 308, що посів третє місце.

«Наш цьогорічний переможець представляє наступний рівень бренду Renault. Це найкращий продукт французького виробника з високоякісними матеріалами, чудовою якістю їзди, вражаючим дизайном і, ймовірно, найкраще технологіями з підключення на борту автомобілів сьогодні. Авто користується перевагами повністю гібридних двигунів E Tech, одного з наших попередніх переможців в категорії TECHNOBEST. З шести фіналістів цього року Austral вдалося вразити більшість членів журі», - заявив Дан Варді, засновник і голова конкурсу AUTOBEST.

В листопаді члени жюрі AUTOBEST тестували автомобілі-фіналісти у Тісдорфі (Австрія) на випробувальному полігоні OAMTC у Тісдорфі.

Hyundai IONIQ 6 став переможцем нагороди ECOBEST 2023. Нова модель Hyundai - це новий електромобіль, який пропонує запас ходу понад 600 км.

Журі AUTOBEST вирішило не присуджувати в цьому році нагороду TECHNOBEST, присвячену класичним автомобільним технологіям.

22-га гала-церемонія нагородження AUTOBEST Awards відбудеться 11 травня 2023 року в Роттердамі, Нідерланди.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Andriy86  

Дуже вдала еволюція дизайнерських штрихів від Рено.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація