Кросовер Ford Explorer відтворили з дерева в найдрібніших деталях

Кросовер Ford Explorer відтворили з дерева в найдрібніших деталях

09 серпня 2023
0

На YouTube-каналі Woodworking Art, автор якого радує своїми дивовижними роботами по дереву, з'явилося відео створення Ford Explorer 2023 року. Наступного року очікується оновлена версія кросовера, а поки компанія готується до прем'єри в'єтнамський майстер зробив актуальну версію Explorer. Вона приєднається до раніше представлених дерев'яного Ford Mustang 1967 року, GMC Sierra 2023 року та цілої низки інших моделей.

Дерев'яний Explorer нічим не відрізняється від оригіналу. У нього такий самий трирядний семимісний салон із деталізованою панеллю приладів. Також майстер вирізав кермо, центральну консоль та інформаційно-розважальний екран.

У салоні копії можна знайти навіть підсклянники, круглий важіль перемикання коробки та «кнопки» різних органів управління. Під капотом у моделі все як в оригінальному автомобілі, включаючи двигун, опори стояків та розпірки. Також у кросовера працюючі підвіска та двері.

Як відомо, оновлений товарний Ford Explorer виглядатиме трохи інакше. Раніше фотошпигунам вдалося зняти авто без камуфляжу. Explorer повністю переглянули «обличчя». Зокрема, у нього більша решытка радіатора, нові фари та перемальований бампер. Цікаво, що оновлений Explorer більше схожий на китайську версію моделі, яка вийшла на ринок 2022 року. У той же час нижня панель та задні ліхтарі у пікапу для американського ринку оригінальні.

Також завдяки фотошпигунам відомо, що Ford Explorer отримає нове оздоблення Active. Крім того, до лінійки повернеться більш міцний варіант Timberline. Прем'єра новинки очікується до кінця 2023 року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація