Кросовер Haval Veyron показали до презентації

Кросовер Haval Veyron показали до презентації

28 листопада 2023
0

Опубліковано фото нового Haval Veyron. Сімейний кросовер зі знайомою назвою з'явиться у 2024 році і коштуватиме приблизно від 200 000 юанів ($28 000). Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Як відомо, Veyron - це знаменита модель Bugatti. Поки що в концерні Great Wall, якому належить бренд Haval, не розповіли, чи вдалося домовитися про використання цієї назви з власниками бренду Bugatti - Volkswagen Group.

Китайський Veyron - це середньорозмірний сімейний кросовер із трьома рядами сидінь. Його позиціонують як старшого брата Haval Raptor, тобто довжина авто перевищить 4,8 м. Запропонують версії моделі на 6 і 7 місць.

Новий Haval Veyron вирізняється брутальним рубаним дизайном з високим капотом і рельєфними боковинами. У автомобіля немає решітки радіатора, але він не буде електромобілем - йому готують гібридну установку з повним приводом, яка заряджається.

Кросовер Haval Veyron оснастять 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою і парою електромоторів. Сумарна віддача установки становитиме 462 к.с. Звичайно, це не Bugatti, але для сімейного кросовера це пристойний показник.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація