Кросовер KIA Sonet отримає версію X-Line

Кросовер KIA Sonet отримає версію X-Line

01 вересня 2022
0

Бюджетний кросовер KIA Sonet представлений на індійському ринку з 2020 року. У 2021-му модель отримала версію на сім місць, а тепер до дебюту готується «позашляховий» Sonet X-Line, який, як очікується, стане найдорожчим у сімействі. Поки що опубліковано лише тизер, за яким вже можна скласти перше враження. 

Sonet підготують до легкого бездоріжжя за тим самим сценарієм, що і Seltos X-Line. Очікуються позашляховий обвіс, затемнені елементи екстер'єру замість сріблястого хрому, додатковий декор у салоні та 16-дюймові диски. У новинки буде двоколірне забарвлення кузова, чорна стеля в салоні та сріблясті гальмівні супорти.

Залежно від ринку Sonet комплектується бензиновим «атмосферником» об'ємом 1,2 літра потужністю 83 кінські сили, 120-сильною літровою «турботрійкою» та дизелем об'ємом 1.5, який видає 100 сил. Autocar India пророкує Sonet X-Line або бензиновий двигун 1.0, або дизельний агрегат.

Що стосується оснащення, то «позашляховий» варіант базуватиметься на топовій комплектації GTX+, яка включає вентиляцію передніх крісел, мультимедійну систему з екраном діагоналлю 10,25 дюйма та цифрову панель приладів того ж розміру.

Джерело: Autocar India

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація