Кросовер Lexus RX отримав яскравий заводський тюнінг

Кросовер Lexus RX отримав яскравий заводський тюнінг

22 листопада 2022
0

Лінійку Lexus RX 2023 поповнила нова спортивна версія. Преміальний кросовер доопрацювали у підрозділі Toyota Racing Development (TRD). Про це повідомляє сайт Carscoops.

За основу взяли кросовер Lexus RX у виконанні F-Sport. Він отримав виражений аеродинамічний обвіс, що візуально занижує авто. Крім того, з'явилися спойлер на даху та задній дифузор, з якого виглядають чотири вихлопні труби.

Обвіс можна замовити в колір кузова або контрастним чорним. Також запропоновані нові колісні диски діаметром 20 або 21 дюйм із шинами Michelin Pilot Sport 4 SUV.

Тюнінг Lexus RX 2023 не обмежується змінами дизайну. Розпорки під капотом та в багажнику підвищили жорсткість кузова. Крім того, встановлені спортивні амортизатори, що покращують керованість авто та підвищують комфорт.

Тюнінг-пакет для Lexus RX від TRD вже запропонований в Японії і доступний за 792 000 єн ($5600), ще 1 мільйон єн ($7100) коштують колісні диски. Також є можливість придбати елементи пакета окремо.

Новий Lexus RX F-Sport пропонують у кількох варіантах в залежності від потужності. Топова версія оснащена 371-сильною гібридною установкою та розганяється до 100 км/год за 6 с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація