Mazda CX-60 оснастили бензиновою «шісткою»

Mazda CX-60 оснастили бензиновою «шісткою»

15 жовтня 2022
0

У моторну гаму кросовера Mazda CX-60 додали новий двигун - бензинову «шістку» e-Skyactiv-G 3.3 з м'якою гібридною надбудовою.

Кросовер Mazda CX-60 дебютував навесні в Європі й став першим плагінгібридом марки. На японському ринку у моделі з'явилася версія з «атмосферником» Skyactiv-G об'ємом 2,5 літра (188 к.с., 250 Нм) та дизельні варіанти з «шісткою» Skyactiv-D 3.3. Причому останню запропонували як у звичайному виконанні, так і з 48-вольтовим стартер-генератором M Hybrid Boost (254 к.с, 550 Нм).

У першій половині наступного року CX-60 почнуть продавати в Австралії, і, що цікаво, там у нього буде ексклюзивний агрегат. Йдеться про бензинову «шістку» e-Skyactiv-G 3.3 з м'якою гібридною системою. Мотор розвиває 284 к.с. потужності та 450 Нм крутного моменту і поєднується з 8-ступеневим «автоматом» Skyactiv-Drive. Буде й повний привід i-Activ з багатодисковою муфтою.

Цей двигун, можливо, з'явиться на більших моделях CX-70 та CX-90, призначених для північноамериканського ринку, а ось європейському та японському CX-60 дістанеться екзотичний e-Skyactiv-X 3.0 із запаленням від іскри та стиснення (цикл SPCCI, Spark Controlled Compression Ignition). За наявною інформацією, модифікації з таким агрегатом можуть з'явитися у гамі приблизно за рік.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація