Кросовер Opel Crossland доступний за максимально привабливою ціною - від 736 000 грн.

Кросовер Opel Crossland доступний за максимально привабливою ціною - від 736 000 грн.

29 грудня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Славетний німецький бренд Opel робить нову цікаву пропозицію українським автомобілістам. Лише зараз компактний кросовер Opel Crossland доступний за максимально привабливою ціною - від 736 000 гривень.

Причому за ці гроші клієнт отримує не лише практичний кросовер зі стильним дизайном Opel Vizor, але також просторий салон з широкими можливостями трансформації, бензиновий турбодвигун PureTech 110, великий перелік систем для комфорту та безпеки, незмінно-високу європейську якість виробництва. Уже зацікавились автомобілем Opel Crossland? Тоді познайомитесь з ним ближче!

Обирайте Opel Crossland собі до смаку: різні версії, різні комплектації, незмінно вигідна ціна

Компактний кросовер Opel Crossland у виконанні Edition оснащений бензиновим турбодвигуном PureTech 110 та 6-ступеневою МКПП, що гарантує поєднання динаміки та економічності, а також надійність експлуатації. Автомобіль Opel Crossland в комплектації Edition одразу пропонує гарне оснащення: система стабілізації, круїз-контроль, фронтальні та бокові подушки безпеки, бокові шторки безпеки, двохзонній клімат-контроль, підігрів керма та підігріви передніх сидінь, задні сидіння з можливістю складання 60:40, мультимедійна система Radio 4.0 IntelliLink з можливістю підключення смартфонів, сенсорний 7-дюймовий дисплей, камера заднього виду, світлодіодні фари Eco LED, попередження про виїзд зі смуги руху тощо. Ціна Opel Crossland 1.2 PureTech 110 МКПП-6 Edition - від 736 000 грн.

Крім того, гама моделі також включає версію Opel Crossland Elegance, яка відрізняється ще більш широким переліком комплектації: 6-ступенева АКПП, система попередження та екстреного гальмування, сидіння водія AGR, зсувні рухомі задні сидіння, безключовий доступ та запуск двигуна, панорамна камера заднього виду, мультимедійна система NAVI PRO з навігацією та 8-дюймовим дисплеєм, легкосплавні колісні диски тощо. Ціна Opel Crossland 1.2 PureTech 110 АКПП-6 Elegance - від 907 000 грн.

Завдяки функції перегляду онлайн-складу автомобілів Opel в Україні, є можливість швидко та комфортно обрати бажану модель - наприклад, кросовер Opel Crossland: переглянути доступні версії, вибрати бажаний варіант за типом коробки передач або комплектацією, дізнатись місцезнаходження конкретного автомобіля, навіть забронювати його. Усе для зручності клієнтів!

Не втрачайте вигоду - купуйте в кредит

Вигідні пропозиції не можна втрачати. Навіть, якщо у покупця немає повної суми для одноразової оплати вартості автомобіля, усе одно кросовер Opel Crossland залишається максимально доступним для широкого кола покупців - усе завдяки фірмовим програмам кредитування BuyEasy.

Адже фірмові програми кредитування, підготовлені у співпраці Бренду Opel та великих банків-партнерів, гарантують одні з кращих умов фінансування на ринку: мінімальний початковий внесок - від 20% вартості автомобіля, максимальний термін кредитування - до 84 місяців, відсоткова ставка - від 0,01% річних. Крім того, передбачені й інші переваги: просте та швидке оформлення кредиту, можливість фіксації відсоткової ставки на весь термін кредитування, надійні страхові компанії. Отримайте прорахунок кредиту з максимально вигідними для вас умовами скориставшись простою онлайн-формою.

Замовляйте консультацію у професійних менеджерів Бренду та дізнавайтесь про всі особливості Opel Crossland. Встигніть придбати для себе найкращий автомобільний новорічний подарунок!

Дилерська мережа Opel Дилерська мережа Opel

OPEL - це істинно німецький бренд із багатою 120-річною історією та сильними позиціями на міжнародній арені. Марка почала підкорення українського ринку ще у 90-х роках та досі завойовує нових прихильників.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Opel

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація