Кросовер Skoda Enyaq перетворили на кемпер

Кросовер Skoda Enyaq перетворили на кемпер

26 липня 2022
0

Skoda створила спеціальну версію свого нового електричного кросовера Skoda Enyaq iV 80. Новинка отримала приставку FestEVal у назві, а разом з нею і низку додаткових опцій.

Зокрема, електромобіль оснастили кемпінговим блоком бренду Egoe і наметом на даху, в яких є все необхідне для життя на природі. Щоб розкласти намет, знадобиться лише кілька хвилин, а дістатися до нього можна східцями, які входять в комплектацію. У ній є двоспальне ліжко, вентилятор на сонячних батареях, вбудований ліхтарик і сітка для зберігання речей.

У багажному відсіку встановили спеціальний висувний блок, який охоплює плиту, складану раковину з краном, зону для приготування їжі, відсіки для зберігання продуктів і кухонного приладдя. До того ж кросовер можна доукомплектувати складаними стільцями і невеликим столиком для пікніка.

Якщо скласти сидіння, то в салоні електромобіля можна облаштувати додаткове спальне місце. Для більшого комфорту тут передбачено великий матрац і спеціальний каркас. Таким чином виходить двоспальне ліжко. Тобто провівши кілька нехитрих маніпуляцій ви можете перетворити Skoda Enyaq iV 80 в готельний номер на чотирьох осіб.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація