Кросовер Skoda Kodiaq 2024 помічено під час тестів

Кросовер Skoda Kodiaq 2024 помічено під час тестів

23 червня 2023
0

Нещодавно були зроблені нові шпигунські фотографії, на яких було зображено кросовер Skoda Kodiaq 2024-го модельного року під час його випробувань на відомій автомобільній трасі Нюрбургрінг. Зображення надали важливу інформацію про оновлення в дизайні та технічних характеристиках цього популярного кросовера.

На зображеннях видно, що новий Skoda Kodiaq отримав значні зміни в екстер'єрі. Передній бампер був перероблений, щоб надати автомобілю більш сучасний та агресивний вигляд.

Оновлений Kodiaq також отримав нову решітку радіатора, яка стала ширшою і має більш виразний дизайн. Здається, що передні фари отримали оновлення, хоча деталі ще залишаються прикритими через маскувальне покриття. Завдяки цим змінам автомобіль має більш сучасний і динамічний вигляд.

Щодо технічних аспектів, поки немає точних деталей про оновлення двигунів для 2024 року, але очікується, що Skoda впровадить нові ефективніші варіанти. Ймовірно, відбудуться покращення щодо шасі, динаміки і рівня комфорту.

Skoda Kodiaq є одним з найуспішніших моделей марки і очолив рейтинг продажів компанії. Нову модель кросовера планують презентувати наприкінці цього року, а до дилерів планується надійти на початку наступного року.

Джерело: MMR
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація