Кросовер Suzuki Across отримає новий салон

Кросовер Suzuki Across отримає новий салон

27 жовтня 2022
0

У 2023 році компанія Suzuki почне продавати в Європі оновлений гібридний кросовер Suzuki Across. Він отримає нові технології та новий салон. Продаж Suzuki Across почався в 2020 році. Це повноцінний компактний гібридний кросовер. Він є «близнюком» Toyota RAV4 з гібридною силовою установкою.

Зовні Suzuki Across 2023 модального року практично нічим не відрізняється від свого попередника. Натомість серйозні зміни відбулися в салоні та в гібридній силовій установці.

Так, у салоні з'явилася нова цифрова панель приладів. Її розмір - 12,3 дюйми. У моделі попереднього модельного року розмір цифрової панелі приладів був 7 дюймів. Тобто тепер інформацію на панелі приладів краще видно. Крім того, мультимедійна система одержала новий 10,5-дюмовий сенсорний дисплей. У моделі попереднього модельного року його розмір був 9 дюймів. Мультимедійна система тепер може працювати з Apple CarPlay та Android Auto.

У стандартній комплектації з'явилося нове обладнання, є нові системи активної безпеки (наприклад, система автоматичного екстреного гальмування, система виявлення пішоходів і велосипедистів).

Гібридна силова установка складається з 2,5 л бензинового двигуна, 3 електромоторів та батареї на 18,1 кВтг. На одній електротязі новий Across проїжджає 75 км. Якщо по місту, то запас ходу на електротязі становить 98 км.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація