Кросовер Suzuki Vitara вмістив 23 особи всередині

Кросовер Suzuki Vitara вмістив 23 особи всередині

09 липня 2023
0

В Іспанії влаштували незвичайний експеримент за участю Suzuki Vitara. У кросовері одночасно перебували 23 особи, щоб продемонструвати практичність моделі. 

Suzuki Vitara має попит у Європі та країнах Латинської Америки. Ця модель має невисоку вартість, але пропонує високий рівень практичності.

У дилерському центрі Suzuki Iberica влаштували незвичайну акцію, в рамках якої кросовер одночасно вмістив 23 особи. Це непоганий результат для компактного авто з колісною базою 2500 мм.

Для того, щоб вмістити стільки осіб, задні сидіння склали. Шестеро людей розмістилися на передньому ряду сидінь і ще сімнадцять перебували позаду.

У Suzuki підкреслили, що всі учасники акції молоді люди середнього зросту. За їхніми словами, вони виконали завдання з «веселою хореографією, великою гнучкістю та ентузіазмом».

Друге покоління Suzuki Vitara випускається з 2015 року. У 2021 році модель отримала «м'яку» гібридну силову установку з 1,4-літровим двигуном і електромотором потужністю 129 к.с. і 235 Нм крутного моменту.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація