Кросовер Volkswagen Taigun перетворили на пікап

Кросовер Volkswagen Taigun перетворили на пікап

25 вересня 2024
0

Недорогий компактний кросовер Volkswagen Taigun отримав цікаву модифікацію. Його перетворили на оригінальний молодіжний пікап. Про автомобіль розповіли на сайті Carscoops.

Молодший брат Volkswagen Amarok з'явився в Індії. Розробкою концепта займалися талановиті студенти-дизайнери під патронатом Volkswagen та Skoda. Проєкт втілювали в життя упродовж 9 місяців.

Бюджетний кросовер Volkswagen Taigun позбувся дверей багажника та отримав вантажну платформу. Під час її створення використали деталі від Volkswagen Virtus (седана на базі VW Polo). Вийшов аналог Hyundai Santa Cruz чи Subaru Baja.

Крім того, пікап Volkswagen Taigun підготували до бездоріжжя. Йому збільшили кліренс, встановили шноркель для водних перешкод та позашляхові шини з розширювачами арок. На даху з'явилася додаткова діодна оптика, а в кузові - дуги.

Салон Volkswagen Taigun не зазнав змін, залишився стандартним і двигун. Пікап оснащений 1,5-літровим бензиновим турбомотором на 150 к.с. та 7-ступінчастим роботом DSG, а привід у нього передній.

Джерело: Фокус
Фото: Skoda Auto Volkswagen India

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація