Кросовер Volvo XC60 отримав особливу версію Black Edition

Кросовер Volvo XC60 отримав особливу версію Black Edition

16 серпня 2023
0

Volvo представили особливу версію Black Edition для кросовера XC60. Вона відрізняється новим «затемненим» оздобленням екстер'єру й інтер'єру. Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Пакет Black Edition доступний тільки для топової комплектації Ultimate. Він забарвлює кросовер у колір Onyx Black, а також затемнює всі зовнішні деталі, включно з фірмовим логотипом Volvo.

Також Volvo XC60 Black Edition отримав нові 21-дюймові колісні диски, які пофарбовані в чорний колір High Gloss Black. Усіх хромованих елементів екстер'єру позбулися.

В інтер'єрі також є кілька змін. Сидіння отримали оббивку кольору Charcoal, яка доступна для шкіри Nappa або шкірозамінника й текстилю.

Зокрема, усередині можна знайти стильну кришталеву ручку перемикання передач від Orrefors і алюмінієві вставки темного кольору. Передбачено й 12,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи.

Пакет Black Edition можна замовити для кросовера у версіях B5 і Recharge T8. Першу модифікацію оснащено 2,0-літровим турбованим двигуном із м'яким гібридом потужністю 247 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Версія Recharge T8 оснащується 2,0-літровим турбованим двигуном і електромотором сумарною потужністю 455 к.с. і 709 Нм крутного моменту.

Volvo XC60 Black Edition B5 буде доступний за ціною 57 500 доларів. Топова модифікація Recharge T8 обійдеться в 68 950 доларів.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація