Кросовери T-Roc в Україні змінять двигун та отримають дизайн-пакет «Black Style»

Кросовери T-Roc в Україні змінять двигун та отримають дизайн-пакет «Black Style»

13 вересня 2023
0

Компактні кросовери T-Roc мають високу популярність у себе на Батьківщині в Європі - модель зайняла першу сходинку в рейтингу продаж серед кросоверів у першому півріччі 2023 року. В Україні T-Roc теж має незмінний попит, особливо після оновлення моделі в 2022 році.

Цього року в рамках планових виробничих змін кросовер отримав новий двигун 1.4 TSI та 8-ступеневу автоматичну КПП. На складах офіційних дилерів в Україні ще залишаються останні автомобілі із двигуном 1.5 TSI evo DSG7 на 150 к.с. та крутним моментом в 250 Нм 1500-3500 об/хв, який відмінно себе зарекомендував.

Новий двигун з автоматичною КПП, який до речі, вже встановлюється на інші моделі Volkswagen та автомобілі брендів Volkswagen Group, має таку ж потужність в 150 к.с. та дещо кращі характеристики крутного моменту (250 Нм 1500-4000 об/хв). Динамічні характеристики залишаються без змін - ті ж 8,4 с до 100 км/год. На вартості автомобіля, що важливо, ця зміна двигуна та КПП не відобразиться. T-Roc з новим двигуном надійде в продаж вже у вересні.

Крім того, починаючи з осені 2023 для автомобілів T-Roc в комплектаціях Sport та R-Line в якості опції на замовлення стане доступний дизайн-пакет «Black Style» , який включає:

  • 18-дюймові легкосплавні диски «Grange Hill» чорного кольору;
  • оздоблення С-стійок під карбон;
  • декоративні вставки «Lava Stone Black» для панелі приладів, центральної консолі та панелей передніх дверей;
  • рейлінги, стеля та корпуси зовнішніх дзеркал чорного кольору;
  • темно-тоновані задні вікна та заднє скло та інше.

Вартість дизайн-пакету на 11.09.2023 року - близько 29 000 грн.

Детальніше про технічні характеристики нового двигуна та ціни T-Roc

Автоцентри «Автодім Атлант» Автоцентри «Автодім Атлант»

Автоцентри «Автодім Атлант» в Києві представлено двома автоцентрами: на Вацлава Гавела та на Дніпровській набережній, обидва є офіційними дилерами Volkswagen та вже багато років займають лідируючі позиції в українській мережі бренду.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Volkswagen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація