Крістіан фон Кенігсегг виставив на продаж GR Yaris

Крістіан фон Кенігсегг виставив на продаж GR Yaris

26 червня 2022
0

Заснована шведом Крістіаном фон Кенігсеггом марка Koenigsegg прославилася неймовірно потужними та наддорогими гіперкарами, які випускаються обмеженим тиражем і доступні лише найзаможнішим фанатам автомобілів. При цьому сам батько-засновник Koenigsegg має пристрасть до максимально простих технічних рішень, тому у своєму гаражі має родстер Mazda MX-5 і донедавна володів компактним хетчбеком GR Yaris від Toyota, з яким зараз вирішив розлучитися.

У 2020 році шведський бізнесмен придбав собі компактну модель у кольорі Precious Black, причому автомобіль фон Кенігсегг замовив у трековому виконанні Circuit Pack.

І весь цей час машина явно не простоювала без діла, оскільки Крістіан та неназваний попередній власник наїздили на хот-хетчі 10 730 кілометрів.

275-сильний повнопривідний GR Yaris з 6-ступінчастою механічною коробкою передач виставили на торги на майданчик Collecting Cars, де на момент написання новини ставки на автомобіль від зіркового власника вже перевищили 31 000 євро, що лише на чверть дешевше за новий хетчбек Toyota.

Джерело: Collecting Cars

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація