KTM показав, як мотоцикл перетворюється на ексклюзивний Brabus 1300 R

KTM показав, як мотоцикл перетворюється на ексклюзивний Brabus 1300 R

23 травня 2022
0

У 2022 році німецьке тюнінг-ательє Brabus, відоме своїми потужними Mercedes-Benz, представило перший у своїй історії мотоцикл. За основу було взято австрійський стрітфайтер KTM 1290 Super Duke R Evo, який отримав ряд характерних для тюнера деталей. Таким чином, з моделі KTM, що випускається без обмежень, виходить лімітована версія мотоцикла Brabus, запланована до виробництва тиражем в 154 екземпляри - по 77 штук червоної та чорної версії.

Виготовлення Brabus 1300 R починається в австрійському Маттігофені, де проходить виробництво мотоциклів KTM. Модель оснащена мотором V-Twin об'ємом 1301 кубічний сантиметр потужністю 180 кінських сил і 140 ньютон-метрів моменту в поєднанні з коробкою Pankl.

Майже готовий мотоцикл, упакований в ящики, автомобілями доставляють в Боттроп - штаб-квартиру Brabus в Німеччині, де фахівці тюнінг-ательє вручну дозбирають техніку, встановлюючи на неї елементи, що бракують.

Зокрема, вуглепластикове обважування в стилі Ducati Diavel, захисний козирок ланцюга і накладку генератора, виточені з алюмінію регульовані підніжки, ручки зчеплення і гальма, а також нову круглу фару, фірмову вихлопну систему, 17-дюймові Brabus Monoblock Z. 

Джерело: KTM

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація