Культове авто з фільму «Назад у майбутнє» перетворили на швидкісний електромобіль

Культове авто з фільму «Назад у майбутнє» перетворили на швидкісний електромобіль

15 листопада 2023
0

У Німеччині виконують нестандартний тюнінг DeLorean DMC-12. Знамените авто з фільму «Назад у майбутнє» перетворюють на електрокар. Про це повідомляє сайт Auto.cz.

Електромобіль DeLorean розробив німецький майстер Йорг Кучер, який раніше створив електричні Bentley T1, Porsche 911 і Boxster. Авто отримало 136-сильний мотор і батарею на 35 кВт.год, а його запас ходу склав 200 км. Примітно, що збережена механічна КПП.

Потім авто допрацювали фахівці ательє Wunderkind. Проєкт назвали eLorean і тепер під замовлення переробляють DMC-12 на електрокари. Ціна авто сягає 500 000 євро.

DeLorean DMC-12 оснащують 300-сильним електромотором, який суттєво поліпшив динаміку спорткара. Розгін до 100 км/год тепер займає 5,4 с, а максимальна швидкість зросла до 220 км/год. А ось від КПП відмовилися.

Акумуляторна батарея Samsung ємністю 42,6 кВт.год забезпечує запас ходу в 213 км і підтримує швидку зарядку потужністю 80 кВт.

Дизайн DeLorean DMC-12 не змінився. Салон спорткара перетягнуто дорожчою шкірою, також з'явилися віртуальний щиток приладів і тачскрін мультимедіа.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація