Культовий Ford Mustang 60-х повернули у виробництво

Культовий Ford Mustang 60-х повернули у виробництво

04 жовтня 2022
0

Класичний Ford Mustang 1967 отримав друге життя. Відоме спортивне авто перетворили на електрокар і планують випустити лімітованою серією з 499 одиниць. Про це повідомляє сайт компанії Charge Cars, яка виконала тюнінг Ford Mustang.

Замість бензинового V8 культове американське авто отримало відразу чотири електромотори, що розвивають 536 к.с. та 1500 Нм. Розгін до 100 км/год тепер займає 4 секунди, а максимальна швидкість обмежена на 245 км/год. До того ж авто стало повнопривідним.

Акумуляторна батарея ємністю 63 кВт.год забезпечує запас ходу в 320 км. Зарядити електрокар у швидкому режимі на 80% можна за годину.

На вигляд електромобіль Ford Mustang дещо відрізняється від бензинової моделі 1967 року. Він отримав сучасну світлодіодну оптику та оригінальні колісні диски, а замість решітки радіатора встановлено заглушку.

Салон Ford Mustang зазнав значно більших змін - його повністю переробили. Усередині з'явилися віртуальна панель приладів та великий сенсорний дисплей портретного формату. Також встановлені спортивні сидіння, а в обробці використано дорогу шкіру. Оснащення поповнило бездротове заряджання для смартфонів. Придбати електромобіль Ford Mustang можна за ціною від $460 000.

Джерело: A

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація