Культовий Peugeot 80-х повернули у виробництво

Культовий Peugeot 80-х повернули у виробництво

26 листопада 2022
1

Знаменитий Peugeot 205 GTi отримав друге життя. Популярний заряджений хетчбек 80-х повернули у виробництво у Великій Британії та продають за 55 000 фунтів стерлінгів ($65 000). Про це повідомляє офіційний сайт компанії-виробника.

Відродити Peugeot 205 GTi взялася компанія Tolman Engineering, причому автомобіль допрацювали. Візуально нічого не видає новороб, але його «начинка» осучаснена.

Кузов Peugeot 205 GTi проходить антикорозійну обробку й отримує спеціальне керамічне покриття. У салоні з'явилося нове оздоблення сидінь, а кермо обшили алькантарою. На панелі приладів з'явився екран бортового комп'ютера, а обладнання поповнили центральний замок і сучасна акустика Blaupunkt із Bluetooth.

Потужність 1,9-літрового двигуна збільшена зі 128 до 200 к.с. завдяки новим розподільним валам, вихлопу й електронному блоку управління. Механічна 5-ступінчаста КПП удосконалена та працює плавніше.

Новий Peugeot 205 GTi не тільки став відчутно швидшим, а й керується краще. Він отримав самоблокувальний диференціал, рульове управління переналаштоване, а в підвісці замінили стабілізатори і встановили регульовані амортизатори Bilstein. Уповільнюють хетчбек сучасні гальма від AP Racing.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

linc27  

Те що треба (мабуть)

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація