Культовий суперкар Lamborghini розтрощили в прикрій аварії

Культовий суперкар Lamborghini розтрощили в прикрій аварії

19 серпня 2022
0

У Норвегії потрапив в аварію Lamborghini Countach. Легендарний італійський суперкар отримав серйозні пошкодження, а відновлення моделі буде довгим та недешевим. Фото наслідків ДТП опублікували на сторінці Supercar fails в Instagram.

Судячи з фото, Lamborghini Countach занесло на мокрій дорозі, і він вдарився задньою частиною. У нього не тільки зруйновано крило, а й вирвано заднє колесо. Цілком можливо, що є приховані пошкодження.

В аварію потрапила рідкісна версія моделі Lamborghini Countach LP 400 S - з 1978 по 1983 зібрано лише 237 таких авто. Купе оснащено 4,0-літровим V12 потужністю 375 к.с. і здатне розвинути 274 км/год. Нині такий автомобіль коштує близько мільйона євро.

Суперкар Lamborghini Countach - найзнаменитіша модель італійської марки, у 80-х він став символом успіху. Візитна картка купе - характерні «гільйотинні» двері, які тепер стали фірмовою рисою Lamborghini. З 1974 по 1990 роки випустили менш як 2000 автомобілів. Їх оснащували двигунами V12 потужністю 375-455 к. с. Нещодавно перший екземпляр Countach відтворили за оригінальними кресленнями.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація