Культовий американський спорткар завівся після кількох десятиліть простою в гаражі

Культовий американський спорткар завівся після кількох десятиліть простою в гаражі

22 липня 2024
0

У США змогли оживити кабріолет Chevrolet Corvette 1965 року. Вінтажний спорткар кілька десятиліть простояв у гаражі. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Цей Chevrolet Corvette Stingray у 1965 році придбав інженер шинної компанії Firestone. Родина нинішнього власника придбала спорктар у кінці 70-х, проте дуже скоро авто перестали експлуатувати і зачинили в гаражі.

Кабріолет Chevrolet Corvette потребує чистки та реставрації. Його кузов не заіржавів, адже виготовлений з пластику, проте внутрішнє оздоблення пошкоджене, а рама потребує заміни (нова вже придбана).

Двигун Chevrolet Corvette вдалося доволі легко завести після років простою, проте пальне довелося заливати безпосередньо до карбюратора, оскільки паливний насос не працює.

Тепер цьому Chevrolet Corvette шукають нового власника - авто продають на eBay за $36 500. Спорткар має доволі рідкісний 5,4-літровий V8 потужгністю 365 к.с. (таких авто випустили приблизно 5000) та опційний жорсткий дах. Новим він був здатен розігнатися до 100 км/год за 6,3 с і розвинути 230 км/год.

Джерело: Фокус
Фото: eBay

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація