Культовий Chevrolet Camaro SS понад 40 років був покинутий у старому гаражі

Культовий Chevrolet Camaro SS понад 40 років був покинутий у старому гаражі

20 березня 2023
0

В американському штаті Монтана у старому гаражі виявили кабріолет Chevrolet Camaro 1969 року. Легендарне спортивне авто простояло занедбаним понад 40 років. Про знахідку розповіли на Youtube-каналі The Montana Barn Find.

Документи про проходження техогляду, що збереглися, вказують, що цей Chevrolet Camaro перестали експлуатувати в 1979 році. Після цього авто виїжджало на дороги лише раз - у 1985 році його перемістили в інший гараж, де воно й стояло до наших днів.

На кузові Chevrolet Camaro видно сліди ДТП та плями іржі, а його м'який тканинний верх розірвано. Тим не менш, загальний стан кабріолету непоганий, а його багажник забитий запчастинами, тому спорткар буде неважко відновити. Camaro вже відправили на реставрацію.

Цей кабріолет є спортивною версією Шевроле Camaro SS. Вона отримала 5,7-літровий 300-сильний V8 і здатна розігнатися до 100 км/год за 8 секунд і розвинути 200 км/год.

Крім того, Camaro SS оснащували покращеними гальмами, трансмісією та підвіскою, а також повітрозабірниками на капоті. Саме цей автомобіль пофарбований у рідкісний зелений колір.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація