Культовий Ford Mustang з фільму «Викрасти за 60 секунд» виставили на продаж

Культовий Ford Mustang з фільму «Викрасти за 60 секунд» виставили на продаж

25 жовтня 2023
1

На аукціон Mecum виставили спорткар Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor 1967 року випуску. Це сертифікована копія автомобіля з фільму «Викрасти за 60 секунд» 2000 року. Подробиці про авто повідомили на сайті аукціонного дому.

Цей автомобіль побудований на базі Ford Mustang Fastback 1967 року. Він точно повторює культовий автомобіль із фільму і був випущений ательє Gone in 60 Seconds LLC.

Спорткар пофарбований у сірий колір Pepper Grey Metallic. Зовнішній вигляд доповнюють декоративні чорні смуги.

Версія Eleanor відрізняється від стандартного авто новим кузовним обвісом та іншими доробками. Вихлопні патрубки розташовані з боків, а ззаду встановлено спойлер. Також спорткар отримав модернізовану підвіску.

В інтер'єрі встановлено нову приладову панель і сучасні датчики в ретро-стилі. Всередині можна знайти модифікований важіль КПП і автограф Керролла Шелбі.

Під капотом розташований 7,0-літровий двигун V8, який у базовій версії має потужність 375 к.с. і 612 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 4-ступінчастою механічною КПП.

Двигун отримав нове впорскування палива Fast 2.0 EFI, короткий впуск Downdraft і алюмінієві головки. Також тюнери допрацювали зчеплення і коробку передач спорткара.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Tatuanin Tatuanin  

Круто конечно!!! Бомба!!!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація