Культовий Land Rover Defender переробили на ідеальний позашляховик для експедицій

Культовий Land Rover Defender переробили на ідеальний позашляховик для експедицій

20 жовтня 2023
0

Компанія Arksen Overland допрацювала раритетний позашляховик Land Rover Defender. Автомобіль тепер здатний впоратися з найскладнішими експедиціями. Про це розповіли на сайті Autoevolution.

Тюнінг-проєкт заснований на базі моделі Land Rover Perentie. Це спеціальна модифікація позашляховика Defender для австралійської армії.

Доопрацьований позашляховик отримав назву Arksen P110. В його основі лежить відреставрований Land Rover Perentie.

Автомобіль отримав нові системи охолодження, паливну систему і гальма. Крім цього, стандартний дах замінили на м'який верх.

Ззаду з'явилися нові двері, а також запасне колесо. Колісні диски взули в 33-дюймові позашляхові шини.

Усередині розмістили 12 портів USB для заряджання гаджетів і додаткову портативну сонячну панель. Також передбачено чотири відсіки для зберігання речей і тримач для каністр.

Крім цього, в інтер'єрі встановили новий дисплей інформаційно-розважальної системи з підтриманням Apple Car Play та Android Auto. Є і камера заднього виду.

На вибір доступні кілька версій позашляховика. Топові модифікації пропонують 60-літровий холодильник і переносну газову плиту для приготування їжі.

Land Rover Arksen P110 оснащений 3,9-літровим турбодизелем ISUZU 4BD1T потужністю 120 к.с. і 343 Нм крутного моменту. Він вирізняється своєю витривалістю.

Позашляховик уже доступний для замовлення на сайті виробника. Вартість моделі обговорюється індивідуально.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація