Культовий молодіжний спорткар Nissan Silvia відродять у новому форматі

Культовий молодіжний спорткар Nissan Silvia відродять у новому форматі

02 листопада 2023
0

Знаменитий Nissan Silvia може повернутися на ринок. Про це під час автошоу в Токіо журналістам Top Gear заявив віцепрезидент японської корпорації з планування Іван Еспіноза.

На його думку, багато автовиробників забули про емоційні авто. Це одна з причин, чому молоде покоління менш зацікавлене в машинах.

Саме тому необхідні автомобілі, здатні «розпалити пристрасть». Однією з таких моделей може стати відроджене купе Nissan Silvia/200SX. Раніше це була початкова спортивна модель японської марки, проте наразі доступнішого молодшого брата Nissan Z і GT-R у лінійці немає.

Оскільки спорткар Nissan Silvia буде розрахований на молоду аудиторію, то він має бути високотехнологічним і «просунутим». Авто отримає інноваційні електронні технології та сучасну мультимедійну систему. Мало того, новий Nissan Sylvia може стати електромобілем, адже «зелені» авто в тренді у молоді.

Нагадаємо, що доступне купе Nissan Silvia (в окремих країнах модель продавали як 200 SX) випускали з 1965 по 2002 роки. Загалом побачили світ сім поколінь спорткара.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація