Купе BMW M4 отримає екстремальну версію CS

Купе BMW M4 отримає екстремальну версію CS

18 вересня 2023
0

Компанія BMW готує розширення модельної лінійки спорткара M4. У 2024 році купе в кузові G82 отримає нову модифікацію CS, яка була у попередника покоління F82, а також є актуальної генерації седана BMW M3. Прем'єру нового виконання німецький автовиробник приурочить до планового рестайлінгу своїх заряджених моделей. Крім того, на наступний рік заплановано дебют нового універсала BMW M5 Touring, вже засвіченого на офіційних тизерах. Очікується, що технічно M4 CS буде уніфіковано з вже розсекреченим седаном M3 CS.

В інтерв'ю виданню Autocar глава підрозділу BMW M Франк ван Міл підтвердив, що в середині наступного року почнуться продажі M4 CS, а отже прем'єра моделі відбудеться на початку 2024 року. Її приурочать до запланованого оновлення актуальних BMW M3 і BMW M4.

Жодної інформації про новинку немає, але заявлено, що в гамі купе вона заповнить прогалину між стандартним BMW M4 і лімітованим флагманським BMW M4 CSL, який був випущений обмеженим тиражем на честь 50-річчя BMW M. Седан BMW M3 CS - найекстремальніший варіант останнього покоління моделі.

Він поєднав у собі риси базової моделі та екстремального купе BMW M4 CSL. Це один із найшвидших та найексклюзивніших седанів у світі, який до того ж буде випущений тиражем менше 2000 екземплярів. За аналогічним рецептом буде доопрацьовано і майбутнє CS-купе.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація