Купити бу седан з Кореї в АІС можна зі знижкою до 27 000 грн!

17 вересня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Торгово-сервісна мережа АІС знизила ціни до 27 000 грн* на автомобілі з пробігом, що імпортовані з Південної Кореї. За зниженими цінами можна придбати одні з найпопулярніших в Україні моделей седанів Kia К5 (Optima) та Hyundai Sonata з коробкою автомат і газовими двигунами LPi 5 покоління встановленими на заводі в Кореї. Ціни стартують від 270 тис.грн. На складі представлений широкий вибір автомобілів 2014-2016 років випуску, без пробігу по Україні.

Варто відзначити, що авто, оснащені заводським газовим двигуном, мають ряд переваг:

  1. Відсутність проблем з запуском двигуна при різних погодних умовах.
  2. Газ знижує навантаження на поршневу групу, двигун працює м'якше та тихіше.
  3. Збільшується ресурс двигуна за рахунок багатоступінчастого очищення газової суміші від механічних домішок, смол та води за допомогою встановлених різних типів фільтрів.
  4. Безпека ГБО LPi 5 покоління значно вище, ніж бензинова система автомобіля, так як конструктивно газовий балон міцніше звичайного бензинового бака, в комплект обладнання входить багаторівнева система захисту від надлишкового тиску та витоку палива.
  5. Система LPi являє собою аналог бензинової інжекторної системи автомобіля.
  6. Балони з газовим паливом мають ряд систем захисту:
  • система проти витоків - спеціальний клапан не пропускає газ;
  • система від перевищення наповненості в балоні - використовується мультиклапан, що обмежує наповнення до 85% від обсягу балона;
  • система від пошкодження балона - у разі пошкодження, при зміні тиску, спеціальний клапан викидає зайвий обсяг газу в вентиляцію поза автомобілем;

Крім того, безвідмовна, надійна і довговічна робота такої паливної системи та двигуна гарантована безпосередньо виробником.

Пропоновані автомобілі пройшли митне очищення в Україні, сертифіковані та доступні для тест-драйву. Авто обладнані: кондиціонером, системами ABS і ESP, подушками безпеки, підсилювачем керма, центральним замком, бортовим комп'ютером, підігрівом сидінь, склопідйомниками, електропакетом, моніторами, камерами заднього виду.

Компанія АІС пропонує максимум переваг для Клієнта:

  • Можливість придбати авто в Кредит або Лізинг. **
  • Можливість вигідно продати свій старий автомобіль за програмою Трейд-Ін і в той же день поїхати додому на тільки що придбаному авто з Кореї.
  • Купити авто з пробігом в АІС можна без будь-яких початкових грошових вкладень, якщо поєднати послуги Трейд-ін та автокредит! Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується в якості першого внеску за автомобіль, що купується.
  • Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.
  • Кожен Клієнт має можливість отримати страхову гарантію від поломок, сума відповідальності - 85 000 гривен.***
  • Пропоновані до покупки автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС та Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

Варто зазначити, що на сьогоднішній день в мережі АІС, діють вигідні кредитні програми! Придбати авто з пробігом з Кореї можна в Кредит без першого внеску, застави та додаткових платежів.** Так, можна не платити за послуги нотаріуса, за оформлення кредиту, за СТРАХУВАННЯ КАСКО та ЖИТТЯ.

Клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платіжках та подати заявки на отримання кредиту.

До покупки, також пропонуються авто різних брендів і моделей: Hyundai Tucson, Hyundai Santa FE, Hyundai Grandeur, Kia Sportage, Honda CR-V Mazda 3, Mazda 6 , Volkswagen Jetta та ін.

Загальний склад налічує понад 200 авто з пробігом.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови їх придбання можна на сайті або по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України).

* Вказано максимальний розмір зниження ціни. Вказана ціна за одиницю товару за станом на 16.09.2021р. Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу та комплектації. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця.

** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ. Більш детальну інформацію про партнерах і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

*** Страхові надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

Джерело: АІС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація