Купити Hyundai Tucson з пробігом можна в кредит від 2 550 грн на місяць!

14 липня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Купити один з найпопулярніших сімейних SUV-кросоверів в Україні та Європі - Hyundai Tucson, можна в кредит з мінімальним платежем на місяць від 2 550 грн.* Так, в Торгово-сервісній мережі АІС, придбати в кредит можна вже пригнані з Південної Кореї, розмитнені та сертифіковані автомобілі 2011-2017 р.в., з пробігом 61-174 тис. км, вартістю 340-530 тис. грн.**

Всі пропоновані автомобілі обладнані надійними та економічними дизельними двигунами, об'ємом 2.0 та коробкою автомат. В незалежності від обраної моделі, авто обладнані системами ABS та ESP, іммобілайзером, подушками безпеки, підсилювачем керма, сигналізацією, центральним замком, бортовим комп'ютером, кондиціонером, підігрівом дзеркал, електросклопідйомниками, електропакетом.

Hyundai Tucson - потужний дизельний кросовер. Автомобіль є одним з найкращих представників серед кросоверів компакт-класу. Вигідно відрізняється економічністю, надійністю, відмінною прохідністю, комфортом, просторим салоном, що трансформується та містким багажником. Крім того, авто недороге в обслуговуванні та ремонті. Це універсальний автомобіль, який підходить для більшості життєвих ситуацій. На ньому комфортно як поїхати по магазинам або на роботу, так і відправитися всією сім'єю в далеку подорож.

Дизельна версія є найбільш комфортною та активною версією Hyundai Tucson, завдяки високому рівню настройки ходової та відмінній спільній роботі дизельного двигуна з автоматичною коробкою передач. Дизельний двигун від бензинового відрізняється більш високим ККД, через це такі агрегати значно економніші. Другою перевагою є висока тяга на низьких оборотах. Максимальний крутний момент дизель може розвивати вже на 1800 - 2500 оборотів, в той час як бензиновий мотор на 4000-6000 оборотів. Дизельний Tucson розвиває максимальну швидкість 179 км/ч. Розгін до сотні 10.3 секунди в комплектації з переднім приводом, 12.8 з повним (AWD). Витрата палива такого мотора - 10.3 літра на 100 км в місті, 6.6 на трасі та 7.2 в змішаному циклі.

Авто можна придбати в кредит без довідки про доходи, діють вигідні % ставки річних фіксовані в гривні* - умови кредитування одні з найвигідніших на ринку.

Клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайті банку-партнера. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах, подати заявки на отримання кредиту.

Всі авто доступні для тест-драйву та технічного огляду/діагностики на незалежному СТО.

АІС пропонує максимум переваг для Клієнтів:

  • Можливість придбати авто в лізинг.***
  • Можливість вигідно продати свій старий автомобіль і в той же день виїхати додому на тільки що придбаному авто з пробігом з Кореї, скориставшись програмою Трейд-Ін.
  • Можливість купити авто з пробігом взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень, поєднавши послуги трейд-ін та автокредит. Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується в якості першого внеску за автомобіль, що купується.
  • Кожен Клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривен.****
  • АІС закуповує авто з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в хорошому та відмінному стані.
  • Пропоновані до покупки авто мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС та Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.
  • Склад автомобілів один з найбільших в Україні та налічує понад 200 одиниць.
  • Гарантія легальності та юридичної чистоти угоди.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови їх придбання можна по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade.

* Вказано розмір платежу в місяць за умов: початковий внесок 60%, термін кредитування 7 років. Разова комісія банку - 1,99% від суми кредиту (включається в суму кредиту)/* за рахунок коштів Позичальника). Більш детальну інформацію про умови програм кредитування уточнюйте у продавця. Кредитує АТ «КБ« ГЛОБУС ». Ліцензія НБУ №240 від 21.01.2019г.

** Зазначені мінімальні ціни за одиницю товару за станом на 06 липня 2021р.! Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

*** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг, більш детальну інформацію про партнерах умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

**** Страхові послуги надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

Джерело: АІС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація