Купити кросовер з пробігом з Кореї можна в кредит від 8 900 грн на місяць!

23 березня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Торгово-сервісна мережа АІС пропонує придбати б/в кросовер з платежем від 8 900 грн на місяць та мінімальним першим внеском від 20%.* До покупки в кредит пропонуються кросовери з пробігом імпортовані з Південної Кореї 2010-2016 р.в., з пробігом від 48 до 240 тис.км., вартість стартує від 330 000 грн.** Так наприклад:

  • Hyundai Tucson 2014 р.в., вартістю 416 700 **, можна купити в кредит з платежем 9 200 грн на місяць, перший внесок 83 300 грн; *
  • Hyundai Santa FE 2011 р.в., вартістю 402 800 **, можна купити в кредит з платежем: 8 900 грн на місяць, перший внесок 80 500 грн;*
  • KIA Sportage 2013 р.в., вартістю 414 220 грн **, можна купити в кредит з платежем 9 200 грн на місяць, перший внесок 82 800 грн.*

Всі автомобілі розмитнені, сертифіковані та доступні до покупки в торговельних центрах АІС в містах: Київ, Харків, Суми, Запоріжжя, Житомир, Миколаїв, Чернігів, Черкаси. Всі автомобілі обладнані надійними та економічними дизельними двигунами, об'ємом 2.0, та коробкою автомат.

АІС закуповує автомобілі з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в хорошому та відмінному стані. Автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС та Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

Відзначимо, що Корейські кросовери оптимально поєднують в собі потужність та економічність, відрізняються відмінною якістю збірки комфортом, сучасним дизайном та відповідають європейським стандартам.

Нагадаємо, що при покупці авто з пробігом з Кореї в мережі АІС, кожен Клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривен.***

Також, варто відзначити, що умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайті банку-партнера. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах, подати заявки на отримання кредиту.

Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Серед інших переваг покупки автомобіля з пробігом в АІС можна виділити можливість придбання б/в автомобіля в лізинг, а також в трейд-ін.****

Крім того, зараз в мережі АІС до покупки доступні і інші популярні моделі, імпортовані з Кореї та США: Kia Optima, Kia Rio, Hyundai Elantra, Hyundai Grandeur, Hyundai Sonata, Chevrolet Cruze, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Jetta, Honda CR-V, Mazda 3, Mazda 6, Mazda CX-5та ін.

Загальний склад один з найбільших в Україні та налічує понад 250 автомобілів з пробігом.

Усі пропоновані до покупки автомобілі доступні для тест-драйву! *****

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови придбання можна по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade.

Додатково інформуємо, що в разі віднесення областей України до червоного рівня екологічної небезпеки, в торгово-сервісній мережі АІС на території введення червоного рівня, прийом відвідувачів з контактного продажу транспортних засобів припиняється, однак покупці можуть придбати авто дистанційно, сплативши через банківську установу; технічне обслуговування та ремонт авто проводиться в повному обсязі.

* Кредитує АТ «ТАСкомбанк» Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011року. Вказані умови при терміні кредитування 5 років. Більш детальну інформацію про умови програми кредитування уточнюйте у продавця.

** Вказані мінімальні ціни за одиницю товару за станом на 22 березня 2021р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

*** Страхові послуги надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

**** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг, більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

***** Тест-драйви на період локдауна, на території введення, можуть не проводитися.

Джерело: AIS Autotrade

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами