Китай дав «зелене світло» новому плагін-гібриду Fang Cheng Bao Bao 5

Китай дав «зелене світло» новому плагін-гібриду Fang Cheng Bao Bao 5

14 вересня 2023
0

Молодий китайський бренд Fang Cheng Bao, запущений BYD лише у травні цього року, виводить на ринок першу модель - плагін-гібридний позашляховик Bao 5. Як повідомило видання CarNewsChina, новинка отримала дозвіл на виробництво та продажі від Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю.

Офіційна презентація Bao 5 відбулася наприкінці серпня на автосалоні у Ченду. Як було заявлено, на ринку плагін-гібрид конкуруватиме з Land Cruiser Prado та Mercedes-Benz G-Class. Як і належить хардкорному позашляховику, Bao 5 отримав кутастий кузов із захистом від пошкоджень під час їзди бездоріжжям. Вся оптика - світлодіодна. Світлова група проходить через радіаторні грати з горизонтальними ламелями та логотипом бренду в центрі.

Bao 5 побудований на сходовій рамі та оснащений гібридною системою Dual Mode Off-road (DMO) Super Hybrid Platform, що підключається. Вона складається з 1,5-літрового бензинового двигуна потужністю 194 к.с. та двох електромоторів: 272 к.с. спереду та 387 к.с. позаду. Сукупна віддача системи - 680 к.с. та 760 Нм крутного моменту. Потужність передається на всі чотири колеса через складну систему повного приводу із трьома блокуваннями диференціалів. Від 0 до 100 км/год Bao 5 прискорюється за 4,8 секунди.

Заряду акумуляторної батареї BYD Blade ємністю 31,4 кВт.год вистачає на 100 км шляху по NEDC. Комбінований запас ходу заявлено на рівні 1200 км (повний бак на 80 л та повністю заряджений акумулятор). Батарея підтримує повільну зарядку потужністю 6 кВт та швидку зарядку потужністю 100 кВт. У другому випадку 16 хвилин підключення достатньо для 125 км шляху.

Габарити моделі - 4890 x 1970 x 1920 мм. Розмір колісної бази - 2800 мм. Заявлені кути в'їзду та з'їзду - 35 та 32 градуси відповідно. Максимальна маса вантажу на буксирі - 2500 кг.

У салоні - плаваючий центральний дисплей, РК-панель приладів та додатковий розважальний екран. Перед водієм - 50-дюймовий AR-HUD. Також у стандартній комплектації аудіосистема Devialet, 11 подушок безпеки та система допомоги при водінні другого рівня (L2).

За доплату запропоновані зчіпний пристрій для причепа, набор розеток, камера заднього виду та бічна підніжка, що складається, з електроприводом.

Вартість Fang Cheng Bao Bao 5 поки не озвучена. Ціновий діапазон моделей нового суббренду BYD - $56 000 - $86 000.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація