Китайський Changan побудував багатоцільовий кросовер-позашляховик

Китайський Changan побудував багатоцільовий кросовер-позашляховик

18 квітня 2024
0

Майбутній Пекінський міжнародний автосалон традиційно стане місцем прем'єри цілої низки новинок китайського автопрому. Серед них кросовер-позашляховик Changan Qiyuan E07, відомий під внутрішньозаводським кодом CD701.

Офіційно він позиціонується як «чисто електричний багатоцільовий пасажирський автомобіль». Презентація Qiyuan E07 відбудеться 25 квітня. Тоді буде оголошено «сліпе бронювання», а офіційний запуск відбудеться лише у жовтні.

Заявка на Qiyuan E07 з'явилася у міністерстві промисловості та інформаційних технологій Китаю у січні цього року. Зовні він нагадує гібрид кросовера та пікапа із задньою частиною у стилі фастбеку. Суцільна заглушка в передній частині кузова пронизана суцільною смугою фар. З боків видно вертикальні прорізи повітроводів. У нижній частині - чорна «губа» бампера, що трохи виступає вперед.

Сильно завалене назад лобове скло плавно переходить у дах, що явно нагадує формою фастбек. Відкинувши задню її частину, можна перетворити кросовер на пікап. Замість звичних багажних дверей відкидний борт, що полегшує навантаження-розвантаження багажу.

Габарити Qiyuan E07 - 5045 x 1996 x 1640/1665/1695 мм. Розмір колісної бази - 3120 мм. В основі моделі лежить нова архітектура SDA від Changan.

У салоні - плаваючий центральний екран та бездротова зарядка для смартфона на центральній консолі. Також автомобіль оснащений орбітальним супутниковим зв'язком, що забезпечує глобальне покриття та доступ до інтернет у будь-який час.

Відомо, що Qiyuan E07 запропонують у двох версіях із приводом на два та всі чотири колеса. Монопривідний кросовер-пікап оснащений двигуном потужністю 343 к.с. Повнопривідна версія - двома моторами потужністю 256 к.с. спереду та 343 к.с. позаду.

Інформації про потрійний літієвий акумулятор немає. Очікується, що його ємність та термін служби, а також запас ходу автомобіля-трансформера озвучать під час прем'єри. Не виключено, що тоді стане відомий і цінник незвичайної новинки.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація