Китайці показали потужний преміальний кросовер

Китайці показали потужний преміальний кросовер

29 березня 2023
0

У Китаї презентували преміальний кросовер Denza N8, який отримає потужні силові установки. Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

Бренд Denza знаходиться під керуванням BYD. Спочатку це було спільне підприємство китайського концерну та Mercedes-Benz, але згодом німецький автовиробник скоротив свою частку до 10%.

Denza N8 заснований на кросовері BYD Tang і є його більш розкішною версією. Моделі відрізняються оснащенням та дизайном.

Спереду розташовані фірмові ходові вогні, як на інших автомобілях бренду. Ззаду встановлені ліхтарі, з'єднані світлодіодною смугою.

Denza N8 буде доступний в електричній та гібридній версіях. Електрокар отримав закриту решітку радіатора, а версія PHEV має акуратно інтегровану в бампер решітку.

Габарити Denza N8:

  • довжина - 4 870 мм;
  • ширина - 1 950 мм;
  • висота - 1 725 мм;
  • колісна база - 2 820 мм.

Denza N8 запропонують у кількох модифікаціях з 5, 6 та 7 посадковими місцями. Всі вони будуть доступні для гібрида, а також для електричної версії.

Електромобіль отримає два види акумуляторів місткістю 90,3 кВтг та 108,8 кВтг. Передньопривідна версія матиме потужність 228 або 245 к.с. Повнопривідна модифікація зможе видавати потужність до 517 к.с. Топова гібридна версія має віддачу 489 к.с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація