Київ отримав нові пожежно-рятувальні автомобілі

Київ отримав нові пожежно-рятувальні автомобілі

05 листопада 2023
0

Столичні рятувальники отримали три новенькі пожежні автоцистерни на повнопривідних шасі Renault D14 High (4x4). Документи на них особисто вручав мер Києва Віталій Кличко.

Машини виготовила у найкоротший термін польська компанія Moto-Truck, а передані вони були містом-побратимом - Лейпцигом за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Поставлені автомобілі оснащені двигуном потужністю 280 к. с. Машини відрізняються колесами: на одній із машин вони позашляхового типу, причому ззаду однокаткові. Кожна з машин оснащена дворядною кабіною на 6 осіб бойового розрахунку (1+1+4), композитним баком для води на 2500/3000 л, ємністю для піноутворювача (10% від запасу води) та пожежним насосом HMT 24/10-4/40МТ . Є автономне опалення кабіни та відсіку з обладнанням.

Зазначимо, що з початку повномасштубного російського вторгнення Київ отримав від закордонних парнтерів 54 пожежні автомобілі, 14 з яких нових. Також було передано 77 карет швидкої допомоги та 82 міські автобуси.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація