Lamborghini Diablo повертається у якості рестомоду

Lamborghini Diablo повертається у якості рестомоду

28 червня 2023
0

Міланська компанія Eccentrica анонсувала прем'єру свого нового проєкту - рестомоду Lamborghini Diablo. Тизери відродженого італійського суперкара 90-х років минулого століття опубліковані у профілі компанії в Instagram.

Рестомод Diablo створено спільними зусиллями Eccentrica та дизайнерської фірми Borromeo & De Silva. Від оригінальної моделі він відрізняється іншими передніми крилами, переднім бампером, оновленою кришкою двигуна та світлодіодними фарами. Серед технічних відмінностей - нові налаштування шасі та сучасні технології, спрямовані на покращення продуктивності.

Як кажуть у Eccentrica, їхня мета полягає в тому, щоб «черпнути натхнення з такого міфу, як Lamborghini Diablo, покращити механічну конструкцію та зробити його новою іконою у всесвіті суперкарів».

Технічні характеристкити та вартість рестомоду не поточнюються. Можливо, про це ми дізнаємось під час офіційної прем'єри, яка запланована на 6 липня.

Оригінальний Lamborghini Diablo вироблявся з 1990 по 2001 рік. Суперкар оснащувався двигуном V12 потужністю від 492 до 603 к.с. в залежно від версії. Всього за 11 років було випущено 2884 автомобілі Lamborghini Diablo різних модифікацій.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація