Lamborghini Huracan отримав версію для бездоріжжя

Lamborghini Huracan отримав версію для бездоріжжя

01 грудня 2022
0

У Маямі офіційно представлений новий Lamborghini Huracan Sterrato. Незвичайну позашляхову версію суперкара випустять лімітованим тиражем у 1499 екземплярів, і вона надійде у продаж із лютого за ціною понад $300 тисяч. Про це повідомляє офіційний сайт Lamborghini.

Новий Lamborghini Huracan Sterrato перетворений на кросовер і підготовлений до нескладного бездоріжжя. Його кліренс збільшений на 45 мм (до 170 мм), з'явилися пластиковий обвіс та захист днища.

Крім того, позашляховий суперкар Lamborghini отримав додаткову світлотехніку та спеціальні 19-дюймові шини Bridgestone Dueler AT002, що дозволяють їхати з проколом. На даху з'явилися рейлінги для багажника та повітрозабірник.

Салон Lamborghini Huracan Sterrato поки не розсекречений, але відомо, що купе отримає особливе внутрішнє оздоблення. Крім того, змінять графіку віртуальної панелі приладів та додадуть там компас та датчик крену кузова.

Кросовер Lamborghini Huracan Sterrato оснащений 5,2-літровим V10 у початковій 610-сильній версії. Він важчий за стандартне купе, а тому повільніше - розганяється до 100 км/год за 3,4 с. Максимальна швидкість обмежена на 260 км/год. Повний привід доповнено спеціальним позашляховим режимом Rally.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація