Lamborghini Huracan Sterrato підтвердив свій статус позашляхової версії

Lamborghini Huracan Sterrato підтвердив свій статус позашляхової версії

10 вересня 2023
0

Lamborghini позиціонує Huracan Sterrato як позашляхову версію суперкара. Наскільки це відповідає дійсності, вирішив перевірити власник одного з таких автомобілів. Для цього він вирушив у каменоломню у Великій Британії бездоріжжям і звичайною ґрунтовою дорогою.

Ця подорож стала справжнім випробуванням для низько посадженого Huracan Sterrato. Каміння прогинало нижнє облицювання кузова, а в деяких місцях автомобіль зависав із піднятими вгору колесами.

В якийсь момент водію-екстремалу спала на думку ідея намалювати кілька «вісімок» навколо бочок. Перед заїздом він заклеїв скотчем та плівкою усі місця, які могли потенційно постраждати під час виконання маневру. Lamborghini Huracan Sterrato чудово впорався з цим завданням. А завершилося все ефектним затяжним стрибком, який закінчився жорстким приземленням. Але, схоже, суперкар серйозно не постраждав.

Lamborghini випустила лише 1499 одиниць Huracan Sterrato. Базовий цінник суперкару - 278 972 доларів. Позашляхова версія сидить на 43 мм вище над землею, ніж Huracan Evo. Передня колія ширша за 30,5 мм, задня - на 33 мм. Їздить Sterrato на позашляхових шинах Bridgestone Dueler AT002. Під капотом у нього 5,2-літровий V10 потужністю 602 к.с. та крутним моментом 560 Нм. Від 0 до 100 км/год він прискорюється за 3,4 секунди. Максимальна швидкість досягає 260 км/год.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація