Lamborghini перетворить Huracan на гібрид

Lamborghini перетворить Huracan на гібрид

23 липня 2022
0

Італійський автовиробник Lamborghini переведе свій суперкар Huracan на бензоелектричну силову установку. Новий двигун дозволить зберегти традиційні для автомобілів бренду емоції від водіння, але при цьому дасть можливість інженерам отримати надбавку в потужності і крутному моменті, зробивши машину ще більш динамічною і швидкою. А крім того, ще й дуже технологічною, оскільки вона отримає власну ексклюзивну силову установку.

Головний технічний директор Lamborghini Рувен Мор в інтерв'ю Auto Express заявив, що на зміну атмосферному V10, що існує, прийде бензоелектрична силова установка. У двигуна внутрішнього згоряння більше шести і менше 12 циліндрів, але це все подробиці, які поки що відомі про новинку.

Незважаючи на те, що в гамі автомобілів Volkswagen Group вже є гібриди на базі V8, італійська марка, як заявлено, матиме унікальну силову установку, якої немає у моделей Audi, Bentley і Porsche.

Очікується, що ними можуть стати або повністю новий гібридний агрегат, заснований на нинішньому V10, потужністю понад 850 сил, або наявний гібрид з V8, але укомплектований особливими агрегатами і маючий власні налаштування. Нагадаємо, за планом Lamborghini до 2024 всі моделі в лінійці марки будуть мати гібридну версію. Першим масовим гібридом має стати варіант кросовера Urus, за яким підуть бензоелектричні Huracan і наступник моделі Aventador.

Джерело: Auto Express

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація